Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενδιαφέροντα στοιχεία για το στεγαστικό

Κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία έδωσε για το στεγαστικό στη χώρα μας, ο υπουργός Επικρατείας, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος για φθηνότερη Στέγη. Είπε ο Άκης Σκέρτσος:

-Η Ελλάδα είχε υψηλότερα ποσοσοτά ως προς κατοχή- χρήση κατοικίας αλλά παραμένει στο 74% σε σχέση με το 70% στην Ευρώπη».

-Τα παλαιά και αχρησιμοποίητα ακίνητα είναι: 770.000 κλειστές κατοικίες σε σύνολο 6,5 εκατομμυρίων και πάνω από 2 εκατομμύρια βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

-Το κυβερνητικό σχέδιο αντιμετωπίζει την «καθυστερημένη ανεξαρτητοποίηση των νέων», που στην Ελλάδα φεύγουν από την οικογενειακή εστία στα 31 χρόνια, ενώ στην Ευρώπη πολύ νωρίτερα.

-Βασικός στόχος είναι να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα που γερνάει ταχύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]