Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ένα μικρό πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Ένα μικρό πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στήθηκε στην αυλή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019. Κλιμάκιο του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, αποτελούμενο από τους κ.Χονδραντώνη Γεώργιο και κ.Καϊλόγλου Χαράλαμπο, επισκέφτηκε το σχολείο μας στο πλαίσιο του προγράμματος για την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά πεζών, ποδηλατών και οδηγών.

Οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τι είναι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας τόσο σε  θεωρητικό όσο και σε βιωματικό επίπεδο και να δουν στην πράξη τον ασφαλή τρόπο κυκλοφορίας με ποδήλατα στο δρόμο.

Στο τέλος, οι μικροί μαθητές συνδέθηκαν μέσω ασυρμάτου με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Τροχαίας Βέροιας και έστειλαν την καλημέρα τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]