Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκτός ΚΑΣ η Αγγελική Κοτταρίδη

Εκτός Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου είναι η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη. Η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου προχώρησε σε αντικαταστάσεις μελών του ΚΑΣ μετά τη λήξη της θητείας της προηγούμενης σύνθεσης (17 Μαϊου). Η Αγγελική Κοτταρίδη, μαζί με τις Αναστασία Τούρτα και Μαρία Μιχαηλίδου δεν είναι πλέον στα τακτικά μέλη του ΚΑΣ.

Πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού παραμένει η Μαρία Ανδρεαδάκη Βλαζάκη, Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ η πρώτη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου θα γίνει σήμερα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Ενεργοί Πολίτες Αλεξάνδρειας, στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης των «Παιδιών της Άνοιξης»

Πλαστικά καπάκια μάζεψαν και παρέδωσαν την Τρίτη 12 Μαΐου, στα «Παιδιά της Άνοιξης», εκπρόσωποι της «Ομάδας Δράσεων Ενεργών Πολιτών Δήμου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]