Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εξαιρετικό σεμινάριο με θέμα την διοίκηση από έναν «μάστερ» του είδους

Πραγματικά ήταν τυχεροί όσοι παρακολούθησαν χθες το απόγευμα το δωρεάν σεμινάριο που διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία του Επιμελητηρίου Ημαθίας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας προς τα μέλη της, με θέμα την αποτελεσματική ηγεσία και διοίκηση, με εισηγητή τον Νικόλαο Πόδα.

Ο κ. Πόδας με πολυετή εμπειρία στον χώρο της διοίκησης και συγκεκριμένα στον κλάδο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, ενώ πλέον ως σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων και οργανισμών και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων θεωρείται από τους «μάστερ» του είδους.

Συνεργάζεται ως επιστημονικός σύμβουλος με επαγγελματικούς φορείς και πανεπιστήμια. Αυτήν την πολύτιμη γνώση και εμπειρία μετέφερε σε ένα τετράωρο διαδραστικό σεμινάριο,  με συζήτηση και απτά παραδείγματα της καθημερινότητας, βασισμένα σε επιστημονικές έρευνες .

Παρόντες επιχειρηματίες, διευθυντές από υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αυτοδιοικητικοί και απλοί εργαζόμενοι, που είδαν μέσα από την εισήγηση του κ. Πόδα μια άλλη προοπτική στην άσκηση των καθηκόντων τους. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]