Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων και τον ρόλο του φαρμακοποιού

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στη Βέροια

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, διοργανώνει στη Βέροια εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού, την Κυριακή 12 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών).

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Παιδιατρικής Πνευμονολογίας, Διευθυντή Γ’ Παιδιατρικής κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ «Iπποκράτειο» κ. Ιωάννη Τσανάκα και της επιστημονικής του ομάδας.

Στο πρόγραμμα της 8ωρης εκπαίδευσης συμμετέχουν εκτός από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Καστοριάς, Πιερίας και Φλώρινας.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η αποτελεσματική παρέμβαση του φαρμακοποιού για τη σωστή χρήση των εισπνεόμενων φαρμάκων σε ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το απόγευμα της Κυριακής, οι δράσεις του Family Festival, που αναβλήθηκαν λόγω της βροχής

Μετά την αναβολή, λόγω της βροχής, των απογευματινών δράσεων στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων, στο πλαίσιο του 3ου Veria Family Festival, ανακοινώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα »

Veria Family Festival: Αναβάλλονται λόγω βροχής οι απογευματινές δράσεις στο πάρκο Αγίων Αναργύρων

Η δυνατή μπόρα που ξέσπασε και συνεχίζεται στη Βέροια, οδηγεί στην αναβολή των υπαίθριων απογευματινών εκδηλώσεων στο πάρκο των Αγίων

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]