Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων και τον ρόλο του φαρμακοποιού

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στη Βέροια

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, διοργανώνει στη Βέροια εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού, την Κυριακή 12 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών).

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Παιδιατρικής Πνευμονολογίας, Διευθυντή Γ’ Παιδιατρικής κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ «Iπποκράτειο» κ. Ιωάννη Τσανάκα και της επιστημονικής του ομάδας.

Στο πρόγραμμα της 8ωρης εκπαίδευσης συμμετέχουν εκτός από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Καστοριάς, Πιερίας και Φλώρινας.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η αποτελεσματική παρέμβαση του φαρμακοποιού για τη σωστή χρήση των εισπνεόμενων φαρμάκων σε ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2026: Το μπαλέτο «Καρυοθραύστης» στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης περιοδείας του

Το εμβληματικό μπαλέτο «Καρυοθραύστης», ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ταξιδεύει τον Δεκέμβριο σε τρεις πόλεις

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]