Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Έκκληση σε, επιχειρήσεις, σχολεία, πολίτες και τοπικούς φορείς να συμμετέχουν στη συλλογή τροφίμων

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, εν όψη των εορτών των Πάσχα απευθύνει έκκληση σε όλες τις εταιρίες, επιχειρήσεις, σχολεία, μαθητές/ μαθήτριες, πολίτες και τοπικούς φορείς να συμμετέχουν έμπρακτα στη συλλογή προϊόντων μακράς διαρκείας, ειδών προσωπικής περιποίησης και υγιεινής και απορρυπαντικών. Προϊόντα τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό και θα ανακουφίσουν άπορους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό.

 Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποτελεί συγχρηματοδοτούμενη δομή από το  ΕΣΠΑ 2014-2020 ως προς τη μισθολογική κάλυψη των στελεχών που απασχολούνται σε αυτό, ενώ τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες.  Επιπλέον,  διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειας τους. 

 Οι ωφελούμενοι του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έως και την τροφοδοσία Μαρτίου 2019, έχουν ανέλθει σε 200 οικογένειες- νοικοκυριά. 

Με βάση όλα τα παραπάνω, παρακαλούνται επιχειρήσεις,πολίτες και φορείς , αν είναι εφικτό, να συμβάλλουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ς με προϊόντα τα οποία θα δοθούν εν όψη των εορτών του Πάσχα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να γιορτάσουν με αξιοπρέπειά το Πάσχα. 

 Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 15:00.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ορισμός νέων μελών στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αντικείμενο της οποίας είναι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Αρχών και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]