Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εκδήλωση με ομιλητή τον Κωσταντίνο Τσιάρα, για τις προκλήσεις του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σημερινή εποχή

ΑΠΟ ΤΗ  ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ 

Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 η ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Ημαθίας διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία για την τοπική αυτοδιοίκηση στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στις 18:00 ώρα το απόγευμα, με ομιλητή τον Κωσταντίνο Τσιάρα, Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτή Καρδίτσας και μέλος της κεντρικής επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. με θέμα : «Οι προκλήσεις του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σημερινή εποχή»

Θα προηγηθεί στις 17:00 στον ίδιο χώρο, συνέντευξη τύπου του κ. Τσιάρα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης με τη συμμετοχή και παρουσία της υποψηφίας Δημάρχου κας Γεωργίας Μπατσαρά.    

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΚΗΦΗ Ριζωμάτων: Πρόληψη και συνεργασία στο επίκεντρο των δράσεων του Τμήματος Γ΄ Ηλικίας

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη και την έγκυρη ενημέρωση των ηλικιωμένων, πραγματοποιήθηκε στο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]