Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Είναι δυνατό να είναι γεμάτα τα πάρκα από παιδιά και να μας φταίει το σχολείο για τα κρούσματα;

Δικαιολογημένος και φυσιολογικός χαρακτηρίζεται ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα. Τα μαζικά σελφ τεστ έβγαλαν στην επιφάνεια θετικά κρούσματα, ακόμη και ασυμπτωματικά, αλλά αυτός ήταν και ο σκοπός της εφαρμογής τους. Σε σχέση με τον συνωστισμό που επικρατεί έξω και το άνοιγμα των μετακινήσεων, η κατάσταση στα σχολεία μπορεί να χαρακτηριστεί σίγουρα πιο ελεγχόμενη.

Επομένως ας μην αναθεματίζουν κάποιοι την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία, έστω και για λίγες εβδομάδες, απλώς εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς να ακολουθούν πιστά τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες. Γιατί δεν είναι δυνατό να είναι γεμάτα τα πάρκα και οι πλατείες από παιδιά και να μας φταίει το σχολείο για την αύξηση των κρουσμάτων!

Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ, ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 23310 23400

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]