Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ειδικά περιοριστικά μέτρα από αύριο σε Χαλκιδική και Μύκονο

Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, τύπου Πάρου- Αντιπάρου και Πόρου, μπαίνουν Χαλκιδική και Μύκονος από αύριο Παρασκευή και για 10 ημέρες, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων τα οποία και καταγράφονται στις δύο αυτές περιοχές.

Ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της COVID-19, αποφασίστηκαν τα παρακάτω περιοριστικά μέτρα για όλη την Π.Ε. Χαλκιδικής και το Δήμο Μυκόνου:

● Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.

● Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.

● Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

● Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης, ενώ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών οι επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύνανται σε αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων τους.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Εκτός λειτουργίας για ένα τριήμερο υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Προσωρινή αναστολή ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης», στο πλαίσιο της μετάβασης σε νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]