Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Χάιδως Μπατσαρά-Τζήκα, «Τα Πρώτα μου Ποιήματα»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 Περίπατος βιβλίου με τον Μάκη Δημητράκη και το «Ηλιοτρόπιο»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται  το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Σάββατο 25 Απριλίου, στο ΣΤΑΡ Παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυάλινα Παιδιά – Αληθινές ζωές»

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο  Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Κυριακή 26 Απριλίου “Ο Ποιητιτής & το Μυστικό της Εντροπίας” από την Ομάδα Σχοινί-Κορδόνι, στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εγκύψτε στα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Για απρεπή και αγενή συμπεριφορά του αντιδημάρχου Αλέκου Τσαχουρίδη, απέναντι σε συνάδελφό του γυναίκα, μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022, έκανε λόγο ο επικεφαλής των «Συνδημοτών» Παύλος Παυλίδης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη.

Στην απάντησή του ο κ. Τσαχουρίδης ανέφερε: «Ήρθαμε σε αντιπαράθεση με μια κυρία του δ.σ. Την επόμενη μέρα μιλήσαμε οι δυο μας, δώσαμε αμοιβαίες εξηγήσει και το θέμα έληξε»

Η γυναίκα μέλος που δέχθηκε την εν λόγω συμπεριφορά, η συμβολαιογράφος Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, που υπήρξε και υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου Κ. Βοργιαζίδη, με ανάρτησή της στο FB δίνει τη δική της απάντηση, περι εξηγήσεων, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για αντιπαράθεση μεταξύ δυο μελών, αλλά για φραστική επίθεση ενός, εναντίον της. Συγκεκριμένα αναφέρει::

«Ουδέποτε υπήρξε αντιπαράθεση με τον κ. Τσαχουρίδη, όπως ανέφερε ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο, με δεδομένο ότι η αντιπαράθεση, επίσης , προϋποθέτει συμμετοχή δύο ή περισσοτέρων.

Αντίθετα δέχτηκα αναίτια έντονη λεκτική και σεξιστικού περιεχομένου φραστική επίθεση από τον κ. Τσαχουρίδη, με φράσεις που ντρέπομαι να αναπαραγάγω, συνοδευόμενη από χειρονομίες (δυνατό χτύπημα του χεριού του στο τραπέζι).

Ανήμπορη να αντιδράσω στο θλιβερό γεγονός και μετά την απογοητευτική διαπίστωση ότι ο Πρόεδρος κ. Ρίζος απλώς προήδρευε, αφού δεν φρόντισε να τον επαναφέρει στην τάξη και να σταματήσει την εκτυλισσόμενη εναντίον μου επίθεση, απηυδισμένη αποχώρησα από τον χώρο συνεδρίασης του Δ.Σ., όπως άλλωστε έπραξε και έτερο μέλος του Δ.Σ. ο κος Λυκοστράτης Βασίλης, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το πρόσωπό μου.

Συνεπώς, δεν έλαβε χώρα οποιαδήποτε διαδικασία αμοιβαίων εξηγήσεων όπως ανέφερε ο κ. Τσαχουρίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άλλωστε εγώ για ποιον λόγο να δώσω εξηγήσεις;»

Το θέμα αλλά και το όλο κλίμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, δίνει απλά μια ακόμα αφορμή, για προβληματισμό και ερωτήματα, σχετικά με τα της ΚΕΠΑ… Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται, ποια είναι η θέση του Δημάρχου σε όσα συμβαίνουν, ακούγονται ή σχολιάζονται για τον χώρο του πολιτισμού στην Βέροια, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι αφορμές έχουν και αιτίες και απαιτείται ψυχραιμία και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα συσσωρευμένα προβλήματα. Εγκύπτω, έλεγαν κάποιοι αρχαίοι, που πολλά μας δίδαξαν τους νεώτερους!

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρινάκης: Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα βρίσκονται οι βουλευτές των οποίων ήρθη η ασυλία. Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]