Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Εαρινές Συμφωνίες: Επανέναρξη των συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας ανακοινώνει την επανέναρξη των συναυλιών με τις Εαρινές Συμφωνίες.  Είναι ένας κύκλος συναυλιών μουσικής δωματίου οι οποίες ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2018 με σκοπό την καλλιτεχνική και μουσική εκπαίδευση των σπουδαστών ωδείων, αλλά και την παρουσίαση στο φιλόμουσο κοινό της Βέροιας, μουσικών σχημάτων από όλη την Ελλάδα με διαφορετικά υφολογικά στυλ μουσικής.

Οι εαρινές συμφωνίες  φέτος, θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 26 Μαρτίου έως την Δευτέρα 28 Μαρτίου στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Το Σάββατο 26/3, 20:00 θα εμφανιστούν οι Quatro Syllabus enseble, κουαρτέτο εγχόρδων από Αθήνα με διάσημους σολίστ  από την κρατική ορχήστρα Αθηνών, Σταυρούλα Μέντη βιολί, Στέφανος–Ρουντίν Μήλας, βιολί-βιόλα, Αλέξανδρος Χαλάψης βιολί-βιόλα, Βαγγέλης Νίνα, Βιολοντσέλο, σε έργα κλασικά, ρομαντικά, κινηματογραφικής μουσικής. 

Την Κυριακή 27/3, 20:00 θα εμφανιστεί μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκη με την Άννα Τκατσένκο στο πιάνο, την Τατιάνα Μασμανίδου στο σαξόφωνο και την Όλγα Κατσενίδου στο τραγούδι σε έργα κινηματογραφικής μουσικής, tango, και standars jazz κομμάτια . 

Την Δευτέρα 28/3, 20:00 θα εμφανιστεί το ντουέτο από το Δημοτικό Ωδείο της Βέροιας με την Πόπη Φιρτινίδου στο πιάνο και το Γιάννη Στέφανο Βλάχο στο βιολί με έργα Μπετόβεν, Ραβέλ, Γκερσουίν , αλλά και μουσικές από τον κινηματογράφο . 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων σε κλειστούς χώρους η λειτουργία τους πραγματοποιείται με κοινό μόνο προσώπων που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο, ανήλικοι θεατές από 4 ετών έως και 17 με αρνητικό σελφ τεστ.  

                                                                                             

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τετάρτη 27 Μαΐου στη Στέγη: Στα μονοπάτια της Λιλιπούπολης, από τα Τμήματα της  Μουσικής Προπαίδειας

Στα μονοπάτια της αγαπημένης και παραμυθένιας Λιλιπούπολης, θα μας οδηγήσουν μαθητές και μαθήτριες των τμημάτων Μουσικής Προπαίδειας του Δημοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα 25 Μαΐου: Εκδήλωση των Τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής, στη Στέγη

Εκδήλωση των Τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής του Δημοτικού Ωδείου της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]