Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”

Διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας που καταπιάνεται με το σύστημα δημόσιας υγείας κάνοντας αναφορές και στην Ημαθία. Το πρώτο που έχουμε να τονίσουμε είναι ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να έχουν υπόψη όταν αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα πληκτρολόγια τους.
Σε σχέση με την ουσία της ανακοίνωσης, τους ενημερώνουμε ότι είναι αδιάβαστοι. Τα στοιχεία που αναφέρουν για το Νοσοκομείο Βέροιας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οι λαϊκιστές συντάκτες της ανακοίνωσης επιχειρούν να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη.
Δυστυχώς για αυτούς, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Βέροιας με τη λειτουργία των κλινικών του, των Μ.Ε.Θ., του εκσυγχρονισμού και της επέκτασής του, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης ξεπερνώντας τα τραγικά επίπεδα στα οποία βρίσκονταν επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται και οι πολίτες το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Καιρός είναι να το αναγνωρίσουν και στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, σταματώντας να επενδύουν πολιτικά στους νεκρούς της πανδημίας ευελπιστώντας σε μια σύντομη φθορά της κυβέρνησης και πάντα υπό τον φόβο να χάσουν μεσοπρόθεσμα τη δεύτερη θέση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Η κοινωνία δεν αντέχει άλλα ψέματα, ούτε άλλο λαϊκισμό. Συνεπώς δεν αντέχει άλλο ΣΥΡΙΖΑ. Τελεία και παύλα.

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτυχόντες 10ου Ημαθιώτικου Μαθητικού Διαγωνισμού Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου»

            Το Σάββατο 16 Μαΐου 2026 διεξήχθη ο 10ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές 

Διαβάστε περισσότερα »

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου Επιμελητήριο Ημαθίας: Ενημερωτική ημερίδα για τις δωρεάν ψηφιακές υπογραφές τριετούς διάρκειας στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]