Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δικογραφία σε βάρος 45χρονου για τη δηλητηρίαση δύο σκύλων με φόλα στην Αριδαία

Φωτό αρχείου

«Να σταματήσει αυτή η μάστιγα, αυτή η κτηνωδία» ζητεί ο Σύλλογος Φίλων Ζώων της πόλης

Βασανιστικό θάνατο βρήκαν πριν από λίγες ημέρες δύο δύο αδέσποτα σκυλιά στην Αριδαία της Πέλλας, τρώγοντας τη δηλητηριασμένη τροφή που κάποιος είχε ρίξει σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης για να τα ξεφορτωθεί.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου, ύστερα από αστυνομική έρευνα.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, την προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας προκάλεσε η καταγγελία από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα», το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 45χρονο ως τον άνθρωπο που φέρεται να έριξε φόλα στα δύο σκυλιά.

Με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας κοινοποίησαν την ίδια ημέρα (4 Ιουλίου) τον βασανιστικό θάνατο των ζώων και ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «θα συνταχτεί καταγγελία και θα ελεγχθούν οι κάμερες ασφαλείας», καλώντας όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι, να το κοινοποιήσει: «Κοινοποιήστε για να σταματήσει αυτή η μάστιγα, αυτή η κτηνωδία».

Πηγή: newsbeast.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για το βαθμολόγιο στο Δημόσιο

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής από την αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης το κρίσιμο νομοσχέδιο του

Διαβάστε περισσότερα »

Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας: 56, 21 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για σύγχρονο δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών

Στο Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή» του ΕΣΠΑ 2021-2027, εντάσσεται το έργο «Ίδρυση, Ενίσχυση και Εμπλουτισμός Σχολικών Βιβλιοθηκών», συνολικού

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]