Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Διεξήχθη εκπαιδευτικό σεμινάριο Brazilian Jiu-Jitsu από τον Ρωμιό

Το διήμερο 30 και 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο Brazilian Jiu-Jitsu από τον δάσκαλο Παντελή Παναγίδη στις εγκαταστάσεις του Ρωμιού.

“Ευχαριστούμε θερμά τον δάσκαλο μας για την παρουσία και τις γνώσεις που μοιράστηκε με αθλητές δικούς μας αλλά και γειτονικών σχολών. Επίσης ευχαριστούμε τους συναδέλφους και συνεργάτες Πουρναριο Άγγελο, Καρυπιδη Σάββα, Πανουση Στυλιανο, Κορελη Κώστα για την συμμετοχή αλλά και τη βοήθειά τους, καθώς και τους αθλητές μας αλλά και τους γονείς τους για την υποστήριξη τους στη δημιουργία εκπαιδευτικών σεμιναρίων” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υψηλές πτήσεις για τους μικρούς του Βικέλα Βέροιας στη Σκύδρα – Τα επίσημα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα του δρομικού -τριάθλου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 15-5-2026 στην Σκύδρα. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία και

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]