Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Κώστας Ρίζος και Θεόφιλος Κορωνάς για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βέροια

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος απάντησε σε ερώτημα του πρώην προέδρου Θεόφιλου Κορωνά για το αν θα γίνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Βέροια. Ο κ. Ρίζος αναρωτήθηκε αν θα πρέπει να γίνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω της πανδημικής έξαρσης, λόγω του συνωστισμού που θα δημιουργηθεί. Συνέχισε λέγοντας ότι θα πρέπει στους κλειστούς χώρους να διαχωρίσουν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ενημέρωσε ότι ενώ έχουν ετοιμαστεί δουλειές από μουσικά σχήματα, σκέφτονται αν υγειονομικά είναι πρέπον να κάνουν εκδηλώσεις. «Είμαστε πολύ προβληματισμένοι και εντός των επομένων ημερών που είναι κρίσιμες θα ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε», κατέληξε ο πρόεδρος. Ο πρώην πρόεδρος Θεόφιλος Κορωνάς επανήλθε και υπογράμμισε ότι είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια χωρίς λοκντάουν και αν τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορούν να γίνουν οι εκδηλώσεις. «Γνωρίζω την κατάσταση, ωστόσο οι εκδηλώσεις γίνονται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η ΚΕΠΑ και ο δήμος έχουν αποδείξει και από προηγούμενες εκδηλώσεις που έγιναν το καλοκαίρι, ότι μπορούν να τηρήσουν τα πρωτόκολλα», πρόσθεσε ο κ. Κορωνάς.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας»

Στην υπογραφή σύμβασης για την «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και ανάπλασης υπαίθριου χώρου δραστηριοτήτων στην είσοδο της Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 13.575.209,26

Διαβάστε περισσότερα »

Από σήμερα η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..» στη Νάουσα

Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου η διάθεση των καρτών ελεύθερης εισόδου της συναυλίας «Τραγουδάμε Καββαδία 50 χρόνια μετά..», που

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]