Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δήμος Αλεξάνδρειας: Κατ’ οίκον διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε 150 ωφελούμενες οικογένειες -Σε συνεργασία με το “Βοήθεια στο Σπίτι”

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, από τις 24 εώς και τις 31 Μαρτίου 2020, πραγματοποίησε την κατ’ οίκον διανομή τροφίμων σε 150 ωφελούμενες οικο-

γένειες.

Η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το προσωπικό του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Τηρήθηκαν οι κατευθυντήριες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και οδηγίες προφύλαξης από το νέο κορωνοϊό Covid-19.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δριστάς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους που με την ενεργό συμμετοχή τους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της διανομής τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]