Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημοπρασία για την εκμίσθωση ισογείου καταστήματος στον Πλάτανο

Σύμφωνα με την αριθ.πρωτ. 10601/24-05-2023 Διακήρυξη ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας διακηρύττει ότι την 7η Ιουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 – 10:00 π.μ. θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρειας (αίθουσα Δημοτικού Συμβολίου) για την εκμίσθωση ενός ισογείου Καταστήματος που βρίσκεται στο Δημοτική Κοινότητα Πλατάνου στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Επαναληπτική ορίζεται η 14η Ιουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333-51304.

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Αναστασία Παπαδημητρίου

Αγρον. Τοπογράφος Μηχανικός

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στους εορτασμούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας για τον Όσιο Αντώνιο τον Νέο, πολιούχο της πόλεως

Το απόγευμα της Παρασκευής 31ης Ιουλίου, το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας με 2 χορεύτριες του ντυμένες με την παραδοσιακή βεροιωτικη

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]