Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ

Την πρόθεσή του για να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτήν τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου μπραντ. Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχουν από σήμερα τον Παναθηναϊκό».

Και πρόσθεσε: «Σκοπός μου είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο γίνεται. Αφήνω τον Ερασιτέχνη καθαρό και με όλα τα τμήματα να βγάζουν υγεία. Αφήνω την ΚΑΕ καθαρή και πρωταθλήτρια. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη του κόσμου μού δείχνει πως άξιζε τον κόπο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ πως έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην καλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτός ο τόπος. Στον Παναθηναϊκό των εκατομμυρίων φιλάθλων και της Θύρας 13. Τον Παναθηναϊκό του τρίπτυχου ομάδα-διοίκηση-κόσμος, που είναι ιδέα, που είναι τρόπος ζωής. Εμένα ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε, οριστικά και αμετάκλητα.

Την τιμή την ορίζει η αγορά. Τα 25 εκατ. ευρώ ως τιμή πώλησης για την ΚΑΕ δεν είναι μικρό. Ο λόγος που ορίστηκε είναι γιατί θέλω να δω ότι ο άνθρωπος που θα μπει θα έχει ενδιαφέρον για το καλό του Παναθηναϊκού και θα τον θέλει ψηλά. Δεν θα επιτρέψω να πάει ο Παναθηναϊκός σε κάποιον που τον βλέπει ως μέσο για άλλους σκοπούς και δραστηριότητες».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]