Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δεντροφύτευση από το Σύλλογο Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και Περιχώρων

Ο Σύλλογος Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και Περιχώρων έκανε σήμερα  Τρίτη 21 Μαρτίου δεντροφύτευση στο Σταυρό Ημαθίας. Η 21 Μαρτίου έχει οριστεί να γιορτάζεται σαν παγκόσμια  ημέρα Δασοπονίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το καταστατικό του Συλλόγου, μια ομάδα, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τοπάλη Δημήτριο, τον Αντιπρόεδρο κ. Ζαμπέτα Σταύρο και τα μέλη κ.κ. Τάτση Παύλο και Λιάκο Παναγιώτη, επισκέφτηκε το Σταυρό Ημαθίας και στη θέση όπου υπήρχε κάποτε  μια καντίνα φύτεψε δύο φλαμουριές.

Πρέπει να τονίσουμε ότι λίγες μέρες πριν η τοποθεσία αυτή ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεμάτη σκουπίδια. Όμως με την παρέμβαση του Προέδρου της ΔΕΥΑ.ΑΛ κ. Σωτηρίου Τόκα καθαρίστηκε και ετοιμάστηκε κατάλληλα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε σαν Σύλλογος τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ.ΑΛ και να τον επαινέσουμε για την αποτελεσματικότητα με την οποία ενήργησε.

Σήμερα λοιπόν τον καλέσαμε να παρευρεθεί στη δεντροφύτευση και μας έκανε την τιμή και ήρθε. Μαζί του ήρθε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού κ. Ιωάννης Κεϊσίδης, ο οποίος από την αρχή αγκάλιασε την προσπάθεια του Συλλόγου μας και μας βοήθησε πάρα πολύ.

Είχαμε καλέσει και μια εμβληματική για τους Λεχοβίτες κυρία, που μένει εκεί κοντά, την κ. Ευαγγελία Λιάκου, η οποία όμως, λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παραστεί. Ήρθε όμως ο γιος της ο Δημήτρης Λιάκος Λεχοβίτης μεν αλλά κάτοικος Σταυρού Ημαθίας. Στις φωτογραφίες διακρίνουμε όλους τους μετέχοντες και τις διάφορες φάσεις της δεντροφύτευσης.

Ευελπιστούμε ότι σιγά – σιγά ο τόπος αυτός, με τη συνεργασία του Δήμου, θα μετατραπεί  σε μια όαση ομορφιάς και θα γίνει ένα στέκι για ξεκούραση των περαστικών, μια και υπάρχει εκεί δίπλα μια πολύ όμορφη βρύση, που τρέχει όλο το χρόνο και χαρίζει τη δροσιά της απλόχερα.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας στη Βέροια

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το 1ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας. Το διοργάνωσε η

Διαβάστε περισσότερα »

Αθηνά Πλιάτσικα -Τσιπουρίδου: «Πρωτοφανείς πρακτικές» με εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα για να αναβάλουν τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας

Για πρωτοφανείς πρακτικές, με εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα, ενόψει των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, που ήταν προγραμματισμένες για την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]