Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δ. Μάντζιος: Άμεση παρέμβαση του Απ. Βεσυρόπουλου για το πρόβλημα των ξενοδόχων Ημαθίας – Ευχαριστήριο της Ένωσης

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Υφυπουργού Οικονομικών κ.Βεσυρόπουλου στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι ξενοδόχοι της Ημαθίας με την καθυστέρηση στην αποπληρωμή των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, στα πλαίσια της δράσης ” Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης πληττόμενων από την πανδημία τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας”.

Ο κ.Βεσυρόπουλος κινήθηκε άμεσα , επικοινώνησε με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Κικίλια και τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη για να επιταχυνθεί η διαδικασία της αποπληρωμής.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εκταμίευση των ποσών που εκκρεμούν προς πληρωμή  στις επιχειρήσεις και στους δικαιούχους.

Η Ένωση μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ.Βεσυρόπουλο και να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι  η αποδοτική και ειλικρινής συνεργασία που υπάρχει μαζί του θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]