Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Δ. Γκίμας: “Καλή η νίκη αλλά δεν θριαμβολογούμε”

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Προποντίς Χαλκηδόνας οι δύο προπονητές, Δημήτρης Γκίμας και Γιώργος Τουλούμης μίλησαν στους δημοσιογράφους για την έκβαση τους παιχνιδιού.

Ο Δημήτρης Γκίμας αφού συνεχάρη την ομάδα της Χαλκηδόνας τόνισε : “Θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη. Τα καταφέραμε. Τα εύστοχα σουτ από την περιφέρεια έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Δεν θριαμβολογούμε. Συνεχίζουμε με πιστή στο στόχο μας που είναι η παραμονή μας στην κατηγορία.”

Ο Γιώργος Τουλούμης από την πλευρά του είπε : “Η ομάδα της Βέροιας ήθελε περισσότερο την νίκη απο εμάς. Γνωρίζαμε οτι ο Φίλιππος προερχόταν από δυο ήττες και ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Δεν είχαμε καλή ψυχολογία και ειδικά μετά τα δυο τελευταία μας παιχνίδια που ενώ παίξαμε καλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη.”

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ Κ-23 – ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11-7-2026 στην Κραϊόβα της Ρουμανίας το Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ-20. Στα 800 μ. με την Εθνική ομάδα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]