Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

«Βουνό» τα σκουπίδια και τα πλαστικά

Στο δρόμο για την Πατρίδα εξόρμησαν την περασμένη Κυριακή οι εθελοντές για την καθαριότητα της Βέροιας και όπως πάντα μάζεψαν ένα σωρό σκουπίδια και πλαστικά, σε μεγάλες μαύρες σακούλες, τις οποίες συγκεντρώνουν σε ένα σημείο του δρόμου και σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, περνούν τα απορριμματοφόρα και τις μαζεύουν.

Παλιά τις μετέφεραν με τα Ι.Χ. τους οι εθελοντές, όπως μας είπε ο Σούλης Λιάκος, αλλά τώρα, τις παίρνει ο Δήμος διευκολύνοντας το εθελοντικό τους έργο.

Η εξόρμηση της Κυριακής, ωστόσο, ήταν λίγο πιο καυτή και πιπεράτη από τις προηγούμενες, αφού μεταξύ άλλων στη λεία τους περιλαμβάνονταν και 60 ερωτικά DVD (η Παπαρήγα η καλή που έλεγαν και οι «Απαράδεκτοι») που βρέθηκαν ολοκαίνουργια σχεδόν σε χαντάκι και… «διανεμήθηκαν υποχρεωτικώς, εις τα μέλη!».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]