Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βιωματικό εργαστήριο στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελίκης από τις Ψυχολόγους του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά»

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, σε συνεργασία με το 2o Δημοτικό Σχολείο Μελίκης, διοργάνωσαν και υλοποίησαν τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, το βιωματικό εργαστήριο ευαισθητοποίησης με θέμα: “Συναισθήματα- Επικοινωνία- Επίλυση Συγκρούσεων”. Στο εργαστήριο συμμετείχαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης και η εκπαιδευτικός του τμήματος.

Η δράση υλοποιήθηκε από τις ψυχολόγους του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά», κα Παπαδοπούλου Δέσποινα & κα Τασσιοπούλου Μαρία και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών στα συναισθήματα και στην ψυχοεκπαίδευση στην επικοινωνία και την επίλυση συγκρούσεων, με τη χρήση βιωματικών δραστηριοτήτων.

Υπενθυμίζεται πως το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας 9Β:«Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση .

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]