Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βιωματικά εργαστήρια με θέμα την Πρόληψη των Εξαρτήσεων στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Βέροιας

Βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Βέροιας πραγματοποίησε η ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

Η δράση υλοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μετά από πρόσκληση του σχολείου. Είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και παράλληλα βιωματική προσέγγιση του θέματος των εξαρτήσεων.

Όπως μεταξύ άλλων τονίστηκε, η εξάρτηση έχει πολλές μορφές, πολλά αίτια που την προκαλούν αλλά και πολλούς τρόπους για να προστατευτεί κάποιος.

Οι μαθητές εργάστηκαν σε ομάδες και συζήτησαν για τις μορφές των εξαρτήσεων, τους λόγους που οδηγούμαστε σε αυτές, τις συνέπειες που έχουν στη ζωή μας και τέλος για τον τρόπο ζωής και τις επιλογές που μας κρατούν μακριά από τις εξαρτήσεις. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το Διευθυντή κ. Κυριάκο Παπαγεωργίου και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ελένη Τόλιου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σάββατο 31 Οκτωβρίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής FLEX Global 2027-28

Τα Αμερικανικά Συμβούλια για τη Διεθνή Εκπαίδευση της Ελλάδας, σας καλούν σε ενημερωτική εκδήλωση για το Πρόγραμμα Μαθητικής Ανταλλαγής Future

Διαβάστε περισσότερα »

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου Το βιβλίο «Οι Ξένες» της Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της κ. Δροσούλας Χύτα – Μπουσμπούκη, με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]