Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βγαίνουν οι μάσκες στα σχολεία από 1η Ιουνίου…εκτός από τις εξετάσεις!

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοίνωσε κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, την άρση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε σχολεία, IEK, Πανεπιστήμια και κάθε εκπαιδευτική δομή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022.

Εξαιρείται η παρουσία σε πάσης φύσεως εξετάσεις (ενδοσχολικές/προαγωγικές, Πανελλήνιες, πανεπιστημιακές, ξένων γλωσσών κτλ.): τόσο οι υποψήφιοι όσο και οι επιβλέποντες υποχρεούνται στη χρήση μάσκας εντός της αίθουσας διενέργειας των εξετάσεων.

 Όπως είναι φυσικό, πλέον οι μαθητές, από την 1η Ιουνίου δεν θα φορούν μάσκα ούτε στα διαλείμματα ούτε στο μάθημα. Αυτό στην ουσία αφορά τους μαθητές σε νηπιαγωγεία και Δημοτικά, αφού στις άλλες σχολικές βαθμίδες έχουν ξεκινήσει ήδη οι εξετάσεις.

Όσον αφορά τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς θα υποβάλλονται σε ένα rapid test τη βδομάδα. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ, στο Επιμελητήριο Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ, ενημέρωσε φορείς και πολίτες της Ημαθίας, η αν. υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη

-Επίσκεψη Κινητών Ομάδων σε Φυτειά, Αρκοχώρι και Αγγελοχώρι   Για το εθνικό πρόγραμμα ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ και την προσπάθεια του Υπουργείου να

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]