Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βέροια: Απόπειρα διάρρηξης στο cafe BRUNO τα ξημερώματα

Απετράπη τα ξημερώματα της Κυριακής απόπειρα διάρρηξης του καταστήματος της αλυσίδας καφέ BRUNO στην οδό Θεσσαλονίκης 170, λίγο πριν τις σιδηροδρομικές γραμμές.

@@ads-307@@

Συγκεκριμένα γύρω στις 03.30 τα ξημερώματα 5 άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος, μπήκαν μέσα στο κατάστημα και προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα και εξοπλισμό.

Ακαριαία ήταν η αντίδραση της εταιρίας FPS security, που φυλάσσει το κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες που πήρε το laosnews.gr από την εταιρεία φύλαξης, συναγερμός σήμανε στο κέντρο της και άμεσα κατέφθασε στον χώρο υπάλληλος ασφαλείας που χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του οι 5 επίδοξοι διαρρήκτες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να καταφέρουν να αποσπάσουν ούτε ένα ευρώ!

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Πηγή: laosnews.gr

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ, καλεσμένος του Επιτρόπου ΕΕ, Απ. Τζιτζικώστα

Ο πρόεδρος της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, προσκεκλημένος του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]