Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Βέροια: 38χρονος έκρυβε στο καφέ του πάνω από 3.000 πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα σε χωριό έξω από την πόλη της Βέροιας προχώρησαν την Πέμπτη αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο δράστης σε και πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην αποθήκη οικίας του, στο καφέ που διατηρεί και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, στα οποία εντοπίστηκαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν συνολικά 3.017 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 60.340 τεμάχια τσιγάρων) και 18 συσκευασίες με καπνό των 50 γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]