Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αστυνομία ζώων συστήνεται στην Κύπρο

Εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο που αφορά τη σύσταση Αστυνομίας των ζώων στην Κύπρο. Όπως μετέδωσε το Sigmalive.com την είδηση επιβεβαίωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Όπως ανάφερε, θα πρόκειται για ένα εξειδικευμένο τμήμα εντός της Αστυνομίας, με ειδική εκπαίδευση και αρμοδιότητες που θα αφορούν ευρύτερα την κακοποίηση ζώων. Ο διορισμός και η στελέχωση του Τμήματος αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του Αρχηγού της Αστυνομίας. Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και αναμένεται σύντομα να πάει στην Βουλή προς ψήφιση.

Παράλληλα, εγκρίθηκε δεύτερο νομοσχέδιο που αφορά την μεταρρύθμιση στο τομέα της Δικαιοσύνης ενώ το τρίτο νομοσχέδιο έχει να κάνει με την αύξηση των ποινών από τρία σε πέντε χρόνια φυλάκισης σε υποθέσεις πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Επίσης, από δυο σε τρία χρόνια φυλάκισης αυξάνεται η ποινή για επίθεση σε δημόσιο λειτουργό.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛΣΤΑΤ: «Η Ελλάδα και φέτος μεταξύ των φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού στη Στατιστική»

Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα καταγράφει αξιόλογη παρουσία στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική, που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα »

Κομισιόν: H Ελλάδα βγαίνει από το καθεστώς παρακολούθησης μετά από χρόνια μεταρρυθμίσεων και προσαρμογής – Μητσοτάκης: «Κλείνει ένα αρνητικό κεφάλαιο που άνοιξε πριν από 16 χρόνια»

Ιστορικό ορόσημο για την ελληνική οικονομία σηματοδοτεί η ανακοίνωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]