Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αποτελέσματα αγώνων στίβου της ΓΕ Νάουσας στους ”ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ 2019′ Θεσ/νίκη 24-5-2019

Γ.Ε.  ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ


Στους «3ους  Αλεξάνδρειους δρόμους  ημιαντοχής -αντοχής 2019»  που έγιναν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 24/5, συμμετείχαν  οι αθλητές της Γ.Ε. Νάουσας Γιάννης Κοσμαρίκος (12ος – 4΄35’’28)  και Μαρία Κουτσουπιά (16η – 6’04’’99) στα 1500μ.

Οι  αγώνες έγιναν με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα και οι νεαροί αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με μεγάλους Έλληνες πρωταθλητές στο αγώνισμα των 1500μ. κερδίζοντας πολλές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.


Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]