Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αποστολή από το Αζερμπαϊτζάν στη Βεργίνα και ξενάγηση… εις άπταιστον ελληνικήν για τον πρέσβη!

Αποστολή του Αζερμπαϊτζάν που συνόδευε ο πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα Rahman Mustafayev, υποδέχθηκαν στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη με τον αντιδήμαρχο Άρη Λαζαρίδη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βεργίνας Μανώλη Εμμανουηλίδη, την περασμένη Κυριακή. Στην αποστολή συμμετείχαν ο υφυπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Intigan Babayev, ο πρύτανης της Μουσικής Ακαδημίας του Μπακού Farhad Badalbeyli, η πρόεδρος του πολιτιστικού κέντρου του Αζερμπαϊτζάν στη Μόσχα Nisa Mustafayeva κ.ά. 

Ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν ομιλεί άπταιστα την ελληνική γλώσσα και έχει επισκεφθεί τον δήμο Βέροιας στη διάρκεια του εορτασμού των 100χρονων «Ελευθέριων» της πόλης, οπότε και είχε τιμηθεί από τη δήμαρχο.

Στην αποστολή συμμετείχε και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν Κώστας Καραμεσίνης, που έχει στενούς συγγενικούς δεσμούς στη Βέροια.

Μετά την ανταλλαγή των ενθυμίων έγινε ξενάγηση των επισκεπτών στους Βασιλικούς Τάφους από ξεναγό – αρχαιολόγο.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]