Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Από το ΥΠ.ΕΣ προς αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού… Επιχορήγηση 60.000 ευρώ στον Δήμο Βέροιας για απολύμανση δημοτικών κτιρίων και προμήθεια υλικών και μέσων προστασίας εργαζομένων

Κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Μαρτίου, Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, με θέματα που αφορούσαν κυρίως την Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το 2020.Μεταξύ των θεμάτων, η Επιτροπή ενημερώθηκε και κλήθηκε να αποφασίσει σχετικά με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών το οποίο ενέκρινε την  κατανομή ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2020 στους Δήμους της χώρας, για την κάλυψη αναγκών που αφορούν στην  αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19. Με την απόφαση του Υπουργείου, κατανέμεται στο Δήμο Βέροιας το ποσό 60.000 ευρώ, για προμήθειες υλικού, για την παροχή μέσων  προστασίας των εργαζομένων, καθώς και λοιπών υπηρεσιών  συναφών με την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για την λήψη μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού COVID-19. Η οικονομική Επιτροπή αποδέχθηκε την επιχορήγηση και στο σκέλος των εσόδων δημιουργεί νέα πίστωση με κωδικό στον προϋπολογισμό: «Επιχορήγηση ΥΠ.ΕΣ. για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού» με ποσό 60.000 ευρώ και στο σκέλος των εξόδων μεταφέροντας μέσω Αποθεματικού Κεφαλαίου αυτό το ποσό, δημιουργεί τρείς νέες  πιστώσεις ως εξής:- Απολύμανση δημοτικών κτιρίων στα πλαίσια λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού, με ποσό 10.000 ευρώ. – Προμήθεια μέσων προστασίας των εργαζομένων για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού, ποσό 25.000 ευρώ και -Προμήθεια υλικών για την  αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τη λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού, ποσό 25.000.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΗΜΑΘΙΑ: Οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στους πολίτες για την αποφυγή πυρκαγιών

-Το επόμενο διάστημα οι συνθήκες αναμένονται εξαιρετικά επικίνδυνες Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, η ΔΙ.

Διαβάστε περισσότερα »

Συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας συνεχίζει με συνέπεια και καθημερινή παρουσία τις εργασίες πλύσης και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων, αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]