Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Απερχόμενος και νέος πρόεδρος, μαζί, στη χθεσινή συνέντευξη της ΚΕΠΑ

Πρώτη επίσημη, για τον Θεόφιλο Κορωνά, ως νέος πρόεδρος της ΚΕΠΑ, στη συνέντευξη για το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας της Βέροιας, που δόθηκε χθες το μεσημέρι στο καφέ «Βάτραχος».

Με το αποχαιρετιστήριο του απερχόμενου Λεωνίδα Ακριβόπουλου και τις ευχές του στον νέο πρόεδρο, και τις ευχαριστίες από την πλευρά του Θεόφιλου Κορωνά, έγινε κατά κάποιον τρόπο η «παράδοση-παραλαβή» της καρέκλας του Προέδρου σ’ ένα ιδιαίτερα δραστήριο και νευραλγικό τομέα του Δήμου. Αυτόν, του Πολιτισμού.

Ευχόμαστε καλή θητεία και σιδηροκέφαλος!

(Στη φωτογραφία οι δύο πρόεδροι, εκ δεξιών και αριστερών της υπεύθυνης προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανάς Καραγιαννίδου)

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]