Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου Υγείας Βέροιας για εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Υγείας Βέροιας (πρώην ΙΚΑ) πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως και τη μία το μεσημέρι, όπου συμμετείχαν οι υπάλληλοι, αλλά και οι πολίτες της Βέροιας, οι οποίοι επιθυμούσαν να συνεισφέρουν. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σε ικανοποιητικό βαθμό, γεγονός το οποίο εκφράζει ανθρωπιά σε έναν κόσμο….  απάνθρωπο.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου με υπεύθυνο τον γιατρό βιοπαθολόγο κ. Κωνσταντίνο Πιστοφίδη και το τμήμα της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ημαθίας (μονάδα Βέροιας).

Έλλη Πολάκη

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, ΟΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Συντάκτης: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Εάν δεν κυριαρχούσε η δραματικότητα των στιγμών με τους συνανθρώπους μας που έχασαν με τραγικό τρόπο την

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]