Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ανοίγουν και τα Γυμναστήρια από Δευτέρα με αυστηρούς κανόνες

Την απόφαση για επαναλειτουργία των γυμναστηρίων με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού.

Σημείωσε πως θα ανακοινωθούν κάποιες αλλαγές τις επόμενες ώρες στο πρωτόκολλο σε σχέση με συγκεκριμένους τύπους ασκήσεων κατά τις όποιες δεν είναι δυνατή η χρήση μάσκας.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε από τη Δευτέρα 31 Μαΐου η χρήση των γηπέδων 5χ5 και γηπέδων μπάσκετ σε υπαίθρους χώρους, από ερασιτέχνες αθλούμενους και μόνο και προϋποθέσεις που ισχύουν για τους επαγγελματίες αθλητές.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«Τουρισμός για Όλους»: Ξεκινούν στις 7 Αυγούστου οι αιτήσεις για voucher 200-600 ευρώ

Ανοίγει η «πόρτα» για επιδοτούμενες διακοπές. Από τις 7 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]