Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ανακύκλωση φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων από το Δήμο Βέροιας με δώρο pellet ή λίπασμα – Το σημείο συλλογής

Ο Δήμος Βέροιας καλεί όλους τους πολίτες που προμηθεύτηκαν την περίοδο των εορτών για στολισμό φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους,  να το μεταφέρουν για διάθεση,  στο χώρο δίπλα από το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων  στην  ΕΛΗΑ,  προκειμένου αυτά να ανακυκλωθούν.

Τα δένδρα αφού θρυμματιστούν  θα  διατεθούν  για την παραγωγή pellet  ή εδαφοβελτιωτικού υλικού σε συνεργασία με αδειοδοτημένη εταιρεία επεξεργασίας υπολειμμάτων ξύλου. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη μείωση των απορριμμάτων που οδηγούνται για ταφή  και δείχνουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στο περιβάλλον.

Η παραλαβή των δένδρων θα γίνεται από τη Δ/νση Περιβάλλοντος – Καθαριότητας – Πολ. Προστασίας   από την Παρασκευή 7/1 έως και τη Δευτέρα 10/1/2022 και ώρες από 08.00΄έως 16.00΄.

 Σε όσους  προσκομίσουν τα δένδρα στον παραπάνω  χώρο θα τους χορηγείται ως ανταπόδοση – επιβράβευση  «δώρο» ένας σάκος pellet ή ένας σάκος εδαφοβελτιωτικού υλικού.

Στην περίπτωση που δεν μεταφερθεί στο χώρο αυτό μπορείτε να  επικοινωνείτε με την υπηρεσία καθαριότητας για τη συλλογή τους (τηλ. επικοινωνίας  23313 50634 – 50595, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 07.00’ έως 14.00΄).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]