Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αμφιδρομούνται δύο κεντρικοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη

Αλλαγές στην οδό Ι.Δραγούμη αλλά και στη Δωδεκανήσου πρόκειται να συμβούν στο επόμενο διάστημα όσον αφορά την κυκλοφορία. Ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και βιώσιμης κινητικότητας Σωκράτης Δημητριάδης μίλησε στο TV 100 και την εκπομπή  “Λόγια της Πόλης” κάνοντας ανακοινώσεις για την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης.

Έτσι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα ολοκληρωθεί η αμφιδρόμηση της Ίωνος Δραγούμη, με τη Δωδεκανήσου να αμφιδρομείται μέσα στον Νοέμβριο. Ταυτόχρονα ο κ. Δημητριάδης ανακοίνωσε τη κατασκευή διαβάσεων πεζών στο ποδηλατόδρομο της Παραλίας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργοποίηση των νέων μέτρων για ρύθμιση οφειλών Ανοίγουν οι 72 δόσεις, νέος εξωδικαστικός και προστασία πρώτης κατοικίας

Tο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των μέτρων για τη ρύθμιση οφειλών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ κ χρηματοδοτικούς φορείς μετά την πρόσφατη νομοθέτησή τους.

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]