Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αμέσως μετά τις Απόκριες ξεκινά το έργο ανάπλασης στη Μ. Αλεξάνδρου της Νάουσας

Αμέσως μετά την Καθαρή Δευτέρα ξεκινάνε οι εργασίες ανάπλασης και αναδιαμόρφωσης της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών ζητημάτων που αφορούν τη σημαντική παρέμβαση, δεδομένου ότι στην κατασκευή θα συμμετέχουν συνεργεία από πολλούς φορείς (ΔΕΥΑΝ, ΟΤΕ, ΔΕΔΔΗΕ κ.λπ.). 

Υπενθυμίζεται ότι η παρέμβαση, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: νέα δίκτυα, διαπλάτυνση πεζοδρομίων, νέο led φωτισμό, νέα στέγαστρα, ασφαλτόστρωση κ.ά. 

Με το τέλος του έργου, λίγο πριν το καλοκαίρι, η οδός αλλάζει όψη, γίνεται πιο ασφαλής και λειτουργική, πιο όμορφη και πιο σύγχρονη, γεγονός που θα βοηθήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη, σε συνδυασμό με άλλες δράσεις και έργα υποδομής που σχεδιάζονται (ανάπλαση δημοτικού πάρκου, πεζοδρομήσεις στο κέντρο και στην Πλατεία Καρατάσου, γέφυρα νοσοκομείου κ.ά.).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Σέλι, στην Παναγιά τη Σελιώτισσα, τη Βλάχα, για τα Εννιάμερα της Παναγίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία τη Σελιώτισσα, στα Πριόνια

Διαβάστε περισσότερα »

Στην Παναγία τη Σελιώτισσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον εορτασμό των εννιάμερων της Θεοτόκου

Στην Παναγία τη Σελιώτισσα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον εορτασμό των εννιάμερων της Θεοτόκου Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]