Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Αμέσως μετά τις Απόκριες ξεκινά το έργο ανάπλασης στη Μ. Αλεξάνδρου της Νάουσας

Αμέσως μετά την Καθαρή Δευτέρα ξεκινάνε οι εργασίες ανάπλασης και αναδιαμόρφωσης της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών ζητημάτων που αφορούν τη σημαντική παρέμβαση, δεδομένου ότι στην κατασκευή θα συμμετέχουν συνεργεία από πολλούς φορείς (ΔΕΥΑΝ, ΟΤΕ, ΔΕΔΔΗΕ κ.λπ.). 

Υπενθυμίζεται ότι η παρέμβαση, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: νέα δίκτυα, διαπλάτυνση πεζοδρομίων, νέο led φωτισμό, νέα στέγαστρα, ασφαλτόστρωση κ.ά. 

Με το τέλος του έργου, λίγο πριν το καλοκαίρι, η οδός αλλάζει όψη, γίνεται πιο ασφαλής και λειτουργική, πιο όμορφη και πιο σύγχρονη, γεγονός που θα βοηθήσει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη, σε συνδυασμό με άλλες δράσεις και έργα υποδομής που σχεδιάζονται (ανάπλαση δημοτικού πάρκου, πεζοδρομήσεις στο κέντρο και στην Πλατεία Καρατάσου, γέφυρα νοσοκομείου κ.ά.).

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Γεωργουδάκης, Εκπαιδευτικός Η ιστορία διδάσκει, πως δε χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο για να αναδειχθεί κάποιος αριβίστας ή έστω

Διαβάστε περισσότερα »

Τάσος Μπαρτζώκας: Δίνεται λύση στην πληρωμή των ενισχύσεων σε αγροτεμάχια που είχαν αποκλειστεί λόγω ζητημάτων συγκυριότητας με το Δημόσιο

Από το Πολιτικό Γραφείο του Τάσου Μπαρτζώκα, γνωστοποιούνται τα εξής: «Με έκτακτη τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]