Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Άλκης Καμπανός: Έγινε μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Άλκη Καμπανού, του 19χρονου φίλου του Άρη, που δολοφονήθηκε εξαιτίας των οπαδικών του πεποιθήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωΐ του Σαββάτου (28/1) τελέστηκε έτσι σε κλίμα συγκίνησης, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια Βεροίας, το μνημόσυνο για τον Άλκη Καμπανό, από την οικογένειά του.
Πλήθος κόσμου πέρασε για να αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη, την ώρα που οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν την τιμωρία των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για τους 12 κατηγορούμενους της υπόθεσης δολοφονίας του Καμπανού, θα συνεχιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Στην Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης: Καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Την Κολυμβητική Ακαδημία “Νάουσα” επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, ενόψει της συμμετοχής αθλητών και αθλητριών της στην τελική

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]