Τα ψέματα τελείωσαν!
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση των δύο παρατάξεων.
Μεγάλη απώλεια για τους Μαρουσιάνους θα είναι ο Τσίρης Γεώργιος, ο οποίος βρίσκεται στην Σουηδία ….για επέμβαση μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη κατά την θεατρική παράσταση.( Η είδηση δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη .!!) Τα έξοδα ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο πρόεδρος της ομάδος Παπαγιάννης Στέργιος.
Προβλήματα τραυματισμών λόγο ηλικίας έχουν και οι δύο ομάδες αλλά πιστεύεται αυτά θα ξεπεραστούν εύκολα από την ψυχική διάθεση των παικτών λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.
Σε συζητήσεις βρίσκεται από τους δύο προέδρους Μπέκα Δημήτριο και Παπαγιάννη Στέργιο η χρησιμοποίηση αλλοδαπών παικτών, αυτό λένε θα εξαρτηθεί από το κόστος μεταγραφής τους.
Με τα χρώματα της “Βασίλισσας” θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες, μπλέ οι Μαρουσιάνοι και κόκκινα οι Ναπαρτιάνοι.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δύο και η Παναγιά μαζί τους.
Οι αρχικές ενδεκάδες με επιφύλαξη είναι:
ΜΑΡΟΥΣΙΑΝΟΙ:
ΣΠΑΝΟΣ Ι., ΛΙΑΠΗΣ ΣΤ., ΤΣΕΑΣ Ν., ΠΑΤΡΩΝΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤ., ΛΙΟΥΛΙΑΣ, ΒΕΡΡΟΣ Ι., ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓ.,
ΝΑΠΑΡΤΙΑΝΟΙ:
ΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΛΕΩΝ., ΚΟΥΤΣΙΑΣ Ν., ΣΙΝΟΣ Π., ΜΠΑΚΟΛΑΣ Γ., ΚΟΓΙΑΣ Γ., ΑΦΟΙ ΖΑΠΠΑ, ΦΥΚΑΤΑΣ, ΤΣΕΑΣ(ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ), ΠΕΤΚΟΣ ΣΤ., ΤΣΙΡΗΣ Π.








