Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ενισχύεται ο νεοφώτιστος Αστέρας Τριποτάμου

Σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν κατά πολύ για την φετινή σεζόν προέβει η ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου.

Ο λόγος για τους Αθανάσιο Μπουρδάνο, Βασίλειο Μπίρνα και Γεώργιο Αντωνιάδη.

Ο Μπουρδάνος (14/4/1997) μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Προερχόμενος από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου όπου παρέμεινε για 2.5 χρόνια με γεμάτες σεζόν και συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου και πέρσι στα play off ανόδου στην Γ εθνική. Αγωνίστηκε επίσης σε Κρύα Βρύση, Ατρόμητο Διαβατού καθώς επίσης και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Κ17 (αρχηγός) & Κ20.

Ο Μπίρνας (30/5/1994) είναι στόπερ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμή Τριλόφου όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία Βεροιας όπου παρέμεινε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, ενώ αγωνίστηκε και ένα χρόνο στην Πατρίδα.

Ο Αντωνιάδης (9/7/1999) είναι πλάγιος επιθετικός. Ο νεαρός ταχύτατος επιθετικός τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Σκυλιτσίου. Έχει αγωνιστέί επίσης και σε Μακροχώρι, Διαβατό, Μέση, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αστέρας Αγ.Βαρβάρας.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]