Άλλο ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ για το σωματείο μας και πρώτο στο άθλημα του ParaBadminton (Αντιπτέρισης ΑμεΑ). Ο αθλητής μας Πετρόπουλος Ευστράτιος, αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο 7/7 στην Κομοτηνή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση την κλάσης SL3-4 όρθιων.
Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 11 αθλητές από 5 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα τοπικά σωματεία ΑμεΑ “Ηρόδικος” και “Περπατώ” και ο Δήμος Κομοτηνής. Τον αθλητή μας συνόδευσε στους αγώνες ο υπεύθυνος προπονητής του σωματείου μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος. Να θυμίσουμε ότι στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο αθλητής μας Καραγιάννης Θωμάς, αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού λόγω έλλειψης συμμετοχών.
Η επιτυχία του αθλητή μας επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το σωματείο μας με 14 συνολικά Πανελλήνιες Νίκες σε 4 διαφορετικά παραολυμπιακά αθλήματα.








