Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2018: Πιστώθηκε η δεύτερη πληρωμή

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων κατατέθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών τα χρήματα από το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για την δεύτερη φουρνιά πληρωμών για το 2018

Η πληρωμή του επιδόματος αφορά αιτήσεις που υποβλήθηκαν στο taxisnet κατά το χρονικό διάστημα από 16η Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2018 και το ποσό που δικαιούνται οι αιτούντες είναι βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών του πετρελαίου θέρμανσης.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη πληρωμή έγινε στις 30/1/2018 για τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2018.

Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται στα 0,125€ για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης δηλαδή στο μισό από το ύψος του επιδόματος του 2016-17.

Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος αφορά τις αγορές από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την 30 Απριλίου 2018 μετά από σχετική αίτηση που υποβάλλεται μέχρι 31 Μαΐου 2018.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντώνης Πανούτσος – Πάνω από 30 ημέρες στη ΜΕΘ, δίνει μάχη με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του περνά ο Αντώνης Πανούτσος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]