Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΕΒΖ: Με την ίδια τιμολογιακή πολιτική και το 2018 και έκπτωση 50% στο κόστος του σπόρου

 Δύο ανακοινώσεις σχετικά με την ΕΒΖ και τα ΠΣΕΑ, έστειλαν με κοινό δελτίο Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ οι βουλευτές Ημαθίας Γιώργος Ουρσουζίδης και Χρήστος Αντωνίου.

Για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ανακοινώνεται από τη Διοίκηση ότι ξεκίνησε η καλλιεργητική περίοδος για το 2018.

Η εταιρεία επίσης ανακοινώνει ότι διατηρεί την ίδια τιμολογιακή πολιτική όπως και το 2017, ενώ στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους παραγωγούς επιπρόσθετα παρέχει έκπτωση 50% στο κόστος του σπόρου, καλώντας τους τευτλοπαραγωγούς να στηρίξουν την προσπάθεια της ΕΒΖ.

                                                            Μέχρι τέλη Απριλίου τα ΠΣΕΑ

Όσον αφορά τα ΠΣΕΑ, γνωστοποιείται ότι η αποζημίωση των δενδροκαλλιεργητών – στο σύνολό τους – θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Απρίλη. Για την περιοχή του Π. Προδρόμου ειδικότερα , όπου οι ζημίες ήταν εκτεταμένες, ίσως απαιτηθεί λίγο περισσότερο χρονικό διάστημα – μιας ή το πολύ δύο εβδομάδων.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Vincent van Gogh για το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας

Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική και πολιτιστική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας,την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]