Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Το πρόγραμμα της 196ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Οι εκδηλώσεις για την 196ης Επέτειο του Ολοκαυτώματος τηςΝάουσας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 14 Aπριλίου 2018 

• Ιερός Ναός Αγίου Μηνά, 18:00: Μέγας Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της μνήμης των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων και πάνδημη λιτανεία της ιεράς εικόνος των Νεομαρτύρων με κατεύθυνση στο Χώρο Μαρτυρίου (Κιόσκι), όπου θα τελεστεί αρτοκλασία.

• Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, 20:30: Επετειακή Μουσική Συναυλία «Δημοτικά τραγούδια της Νάουσας σε ήχο… άλλο» με το μουσικό σύνολο «Αντιστίξεις».

Κυριακή 15 Aπριλίου 2018

• Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, 07:30: Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο.

• Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, 10:15: Πέρας προσέλευσης επισήμων.

• Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, 10:30: Δοξολογία. Συμμετοχή του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης».

• Χώρος Θυσίας, 11:15: Επιμνημόσυνη δέηση. Ρίψη Στεφάνου στον ποταμό της Αράπιτσας από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και κατάθεση στεφάνων στο Χώρο Θυσίας. Τήρηση ενός λεπτού σιγής. Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Σπυρίδων Λίτσα. Αναπαράσταση της θυσίας των γυναικών.

• Μνημείο των 1241 Νεομαρτύρων στο Πλακόστρωτο του πάρκου «Κιόσκι», 12:00: Κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Η.Π. Νάουσας.

• Οδός Μ. Αλεξάνδρου, 12:30: Παρέλαση πολιτιστικών συλλόγων, μαθητών και στρατιωτικών τμημάτων στο χώρο μπροστά από το Ηρώο της πόλης.

• Εστιατόριο «MARON» (πρώην «Κιόσκι») 13:15: Παράθεση επισήμου γεύματος εκ μέρους του Δημάρχου, κ. Νικολάου Κουτσογιάννη. (είσοδος μόνο με προσκλήσεις).

• Πολυχώρος Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Βέτλανς), 18:30: Παρουσίαση του βιβλίου «ΝΑΟΥΣΑ-μια νέα πόλη».

• Πολυχώρος Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα ΕΡΙΑ), 20:30: Ρεσιτάλ κιθάρας του Θάνου Μήτσαλα. 

Κυριακή 22 Aπριλίου 2017 

• Οδός Μ. Αλεξάνδρου, 10:30: «16ος Δρόμος Θυσίας». Αγώνας δρόμου αθλητών και πολιτών όλων των ηλικιών προς τιμή των Ηρωίδων του Ολοκαυτώματος.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

«ΆΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»: Πρόσκληση σε ανοιχτή συγκέντρωση για την παραχώρηση των πηγών της Αράπιτσας

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Άλμα για τον Δήμο Νάουσας» καλεί όλους τους πολίτες, τους φορείς, τους αγρότες, τους επαγγελματίες και τη

Διαβάστε περισσότερα »

ΛΒ’ ΠΑΥΛΕΙΑ: Πρόγραμμα Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου « Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ»

Οι εκδηλώσεις των ΛΒ’ Παυλείων πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους και, όπως κάθε χρόνο, κορυφώνονται με το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, το

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]