Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Χιονίζει συνεχώς στο Σέλι(φωτογραφίες από τη διαδρομή και το χιονοδρομικό)

Συνεχίζεται με πυκνή ένταση από χθες το βράδυ η χιονόπτωση στο Σέλι, ενώ μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους στο χιονοδρομικό κέντρο μας πληροφόρησαν ότι μόνο χθες το βράδυ είχαμε 15 εκ. φρέσκου χιονιού. Σήμερα στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου είναι διαθέσιμη η παιδική πίστα αρχαρίων, ενώ σε λειτουργία βρίσκονται τα καφέ και τα εστιατόρια για τους επισκέπτες.

Το χιόνι είναι ακόμη αφράτο και θα “πατηθεί” το βράδυ για να είναι οι πίστες έτοιμες από αύριο. Σύμφωνα και πάλι με τους ιθύνοντες του Χ.Κ.Σ. αύριο προβλέπεται “φουλ” λειτουργία με powder alert  για τους snowboarders!!!

Μην ξεχάσετε για την κίνηση στον δρόμο προς το Σέλι απαιτούνται αντιολισθιτικές αλυσίδες για την ασφάλειά σας.  

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Μπαρτζώκας: Ξεκινάει τη λειτουργία του από Σεπτέμβριο, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Νάουσας

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα, ανακοινώνονται τα εξής: «Ολοκληρώνεται θεσμικά μια σημαντική προσπάθεια, που αποτέλεσε σταθερή διεκδίκηση

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]