Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

ΓιορτάΖΩ- ΨωνίΖΩ – ΖΩ! Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις στην αγορά της Βέροιας

«ΓιορτάΖΩ- ΨωνίΖΩ – ΖΩ στη Βέροια»! Με αυτό το μήνυμα που εμπνεύστηκε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, ο Δήμος Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, ο Εμπορικός Σύλλογος, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και η Κ.Ε.Π.Α. ενώνουν τις δυνάμεις και τις ιδέες τους για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην αγορά της Βέροιας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 7:00μ.μ. με την υποδοχή του χριστουγέννιάτικου τρένου στο Δημαρχείο, υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική. Επιβάτες της πρώτης διαδρομής θα είναι οι διοργανωτές των εκδηλώσεων, οι μουσικοί της φιλαρμονικής και οι δημοσιογράφοι. Η διαδρομή που θα ακολουθείται από το τρενάκι καθ’ όλη τη διάρκεια, από Παρασκευή 15.12.2017 έως και τις 07.01.2018 θα είναι η εξής: αφετηρία από την πλατεία Δημαρχείου, Βενιζέλου, Μαλακούση, Κεντρικής και κατάληξη στην Πλατεία Δημαρχείου. 

 

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 7:15μ.μ. 

Οι μαθητές των ομάδων «ΣΧΕΔΙΟ Β’» & «ΣΧΕΔΙΟ Γ’» θα μαζευτούν στην πλατεία  Δημαρχείου ντυμένα με στολές (ξωτικά, τάρανδοι, χιονάνθρωποι κ.λπ). Εκεί θα επιβιβαστούν στο τρενάκι και θα κάνουν τη δεύτερη βόλτα, συνοδεύοντας και μικρούς και μεγάλους. 

 

Το Σάββατο 16/12 στις 12 το μεσημέρι με 2.00μ.μ.

Στο εμπορικό κέντρο της Βέροιας θα συγκεντρωθούν παιδιά από 6 ομάδες του τμήματος θεατρικής υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Γ’ & Δ’ Δημοτικού καθώς και Γυμνασίου και Λυκείου. Τα παιδιά φορώντας εορταστικά κόκκινα σκουφιά θα ξεχυθούν για 2 ώρες στα στενά της αγοράς, και σε περαστικούς, σε κόσμο, σε μαγαζιά και στα καφέ της περιοχής θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια. 

Στα φυλλάδια θα εμφανίζεται ο τίτλος της εκδήλωσης ΓιορτάΖΩ- ΨωνίΖΩ – ΖΩ στη Βέροια και στην άλλη πλευρά «γράψε μια ευχή», που ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να κάνει. Οι ευχές θα συγκεντρωθούν σε κιτίο στην πλατεία Δημαρχείου και ο καθένας θα πάρει από μια ευχή, που ένας άλλος συμπολίτης του έγραψε. Τα παιδιά, μοιράζοντας τα φυλλάδια θα ενημερώνουν τους συμπολίτες μας για τον στόχο της εκδήλωσης, ότι στην πλατεία Δημαρχείου στις 2.00μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση των κατοίκων της Βέροιας, όσων περισσότερων είναι δυνατόν, ώστε να βγει μια  μεγάλη εορταστική φωτογραφία. 

Στον χώρο θα υπάρχει φωτογράφος, που με drone θα τραβήξει τη φωτογραφία του συγκεντρωμένου πλήθους από ψηλά. Στο σημείο συγκέντρωσης του κόσμου θα υπάρχει και ένα χαρτόνι μεγέθους Α0, όπου ο κάθε συμμετέχοντας θα αναγράφει με μαρκαδόρο το όνομα του! 

Απώτερος σκοπός να γίνουν αφίσες διπλής όψης που στη μία πλευρά θα υπάρχει η φωτογραφία του πλήθους και στην άλλη οι ονομαστικές ευχές (χαρτόνι) και να κολληθούν σε όλα τα καταστήματα της πόλης μας, ώστε κατά τις γιορτινές αγορές, να τονίζεται η αξία της ατομικότητας του κάθε καταναλωτή!

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για τις δράσεις, που θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος για όλο το δεκαπενθήμερο των εορτών σε όλη την πόλη.

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ 2017-2018

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Αφετηρία Πλατεία Δημαρχείου, Βενιζέλου, Μαλακούση, Κεντρικής , Πλατεία Δημαρχείου 

Αναλυτικά το πρόγραμμα  κυκλοφορίας έχει ως εξής:

 

Παρασκευή 15  Δεκεμβρίου 2017  19:00-21:00

Σάββατο16 Δεκεμβρίου     11:00- 14:00

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου     11:00- 14:00

Από τη Δευτέρα  18 έως το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου: 17:00-21:00 

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου: 11:00-14:00 

Δευτέρα  25 Δεκεμβρίου: 11:00-14:00 

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου11:00-14:00

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου17:00-21:00

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου17:00-21:00

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 17:00-21:00

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 17:00-21:00 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου  11:00- 14:00 

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου  201811:00-14:00 

Τρίτη 2 Ιανουαρίου11:00-14:00

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου  11:00- 14:00 

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 17:00-21:00 

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου  17:00-21:00, 

Σάββατο 6 Ιανουαρίου           11:00- 14:00

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 11:00-14:00

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Μέλη των «Δημοκρατών» Ημαθίας, στον Όμιλο Προστασίας παιδιού Βέροιας

Μέλη της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης Ημαθίας του κόμματος «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – Προοδευτικό Κέντρο» (Στέφανος Κασσελάκης) επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]