Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Πόσοι εντάσσονται στο «Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον»

Με τη νέα απόφαση υπαγωγής του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ΄ Οίκον» που υπεγράφη την Τετάρτη, εντάσσονται 5.891 νοικοκυριά και εγκρίνονται 1.170 ακόμη αιτήσεις ως επιλαχούσες.

 Οι υπαγωγές των ωφελούμενων έγιναν με σειρά προτεραιότητας ανά Περιφέρεια, σύμφωνα με την κατανομή των κονδυλίων, μέχρι την εξάντλησή τους. 

Με αφετηρία την 29η Σεπτεμβρίου 2017, οι ωφελούμενοι θα ενημερώνονται από τις συνεργαζόμενες τράπεζες για να προβούν στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων εντός 45 ημερών.

Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θα τίθεται αυτοδίκαια εκτός απόφασης υπαγωγής, ώστε να δοθεί δυνατότητα υπαγωγής στις επόμενες στη σειρά επιλαχούσες αιτήσεις.

 Υπενθυμίζεται ότι το Ταμείο Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον συστάθηκε με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικών πόρων και το διαχειρίζεται η ΕΤΕΑΝ ΑΕ.

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα κρυπτονομίσματα – Πώς θα εντοπίζονται οι «μαϊμού» επενδυτές

Αυστηρότερο φοροελεγκτικό πλαίσιο για τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Με τις νέες

Διαβάστε περισσότερα »

Αλλάζει το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού, σε 5 ζώνες, ανάλογα με τον βαθμό τουριστικής ανάπτυξης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής

Παρουσιάστηκε και τίθεται σε διαβούλευση έως τις 25 Ιουνίου Το νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό, το οποίο τίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]