Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Συνάντηση Θεοχαρόπουλου – Καμίνη για την Κεντροαριστερά

Η πορεία προς τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, Γιώργος Καμίνης, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλο, στα γραφεία του κόμματος. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς, αλλά και η πορεία για τη δημιουργία του ισχυρού ενιαίου φορέα της παράταξης.

Aμέσως μετά τη συνάντηση ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε:

«Ενόψει της διαδικασίας ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς συζητήσαμε με τον κ. Καμίνη το πώς αυτός ο φορέας θα γίνει ισχυρός, ενωμένος και ανανεωμένος. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας, οι θέσεις μας είναι και δημόσια διατυπωμένες. Οι δικές μου είναι υπέρ της ανάγκης ενός νέου ενιαίου φορέα και έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις όπως, για παράδειγμα, να αποφασίσει η βάση της κεντροαριστεράς για όλα τα ζητήματα. Και για τη μορφή του φορέα. Συζητήσαμε ταυτοχρόνως και τα θέματα που αφορούν την διαδικασία της εκλογής επικεφαλής τα οποία τις επόμενες ημέρες θα προσδιορισθούν. Είναι θετική η ύπαρξη υποψηφιοτήτων όταν πρόκειται για υποψηφιότητες οι οποίες έχουν πολιτικές θέσεις διακριτές και ταυτοχρόνως χρειάζεται να αποσαφηνιστούν συγκεκριμένα θέματα για να μην υπάρξουν φυγόκεντρες τάσεις την επόμενη ημέρα της διαδικασίας της εκλογής. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την συνεργασία ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών στην αρχή, και στη συνέχεια και άλλων δυνάμεων. Σήμερα πλέον νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή συγκρότησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ως το πρώτο αποφασιστικό, αναγκαίο και μεταβατικό στάδιο για την ύπαρξη ενός ισχυρού ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς».

Δημ.: κ. Θεοχαρόπουλε εσείς θα είστε υποψήφιος;

«Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου, οπότε λίγη υπομονή, για  λίγες ημέρες».

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση FRUIT ATTRACTION 2026

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, έχει προβεί σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα »

«Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη “Γαλάζια Πατρίδα”: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Π. Μπαλωμένος Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος konmpalo@gmail.com Η αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη «Γαλάζια

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]