Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

  Την Τετάρτη 29 Απριλίου: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Καβάφη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ.  Βέροιας  Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Στις 27 Απριλίου στο 16ο Δ.Σχ. Βέροιας Προβολή της βραβευμένης ταινίας “ο δάσκαλος που υποσχέθηκε τη θάλασσα”

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και  Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Στέγη Συναυλία Χορωδίας και Χοροθεατρικής ομάδας του 4ου Γυμνάσιου Βέροιας για την ΑΓΑΠΗ

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο  του Βαλάντη Παπαγεωργίου  «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων μέσα από τον Βρετανικό Τύπο»

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας Παρουσιάζεται το βιβλίο του Βαλάντη Παπαγεωργίου «Το Μακεδονικό Ζήτημα και η πολιτική

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026       Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές επί σκηνής

ΚΥΡΙΑΚΗ  24 ΜΑΪΟΥ 2026   Το μπαλέτο «Δον Κιχώτης», από το Κρατικό Θέατρο του Νόβι Σαντ Σερβίας, στον Χώρο Τεχνών, με 35 χορευτές

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο  «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, στο φουαγιέ της Στέγης Παρουσιάζεται το βιβλίο «Αλάτι Χοντρό», του δικηγόρου και συγγραφέα Μιχάλη Τοπαλίδη

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

Χορούς και τραγούδια από τα ημαθιώτικα Πιέρια, δίδαξε ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο στη Λευκάδα

[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Υπέγραψε στην Προποντίδα Μαρμαρά ο Δημήτρης Καφές

Οριστικά παίκτης της Προποντίδας Ν. Μαρμαρά έγινε ο Δημήτρης Καφές, αφού ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους στην Α΄ Χαλκιδικής, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Ο έμπειρος επιθετικός την τελευταία διετία «ανέβασε» Νάουσα (πρόπερσι) και Αλεξάνδρεια (πέρυσι) στη Γ΄ Εθνική, ενώ παίρνει τη σκυτάλη ενίσχυσης από τα άλλα «μπαμ», όπως οι Πόπτσης, Καμπούρης και Δεδούσης και φυσικά η έλευση του καταξιωμένου τεχνικού, Δημήτρη Νόλη.

Ο 36χρονος Καφές, που δραστηριοποιείται ούτως ή άλλως στον Μαρμαρά με τον μεγαλύτερο αδερφό του Παντελή, στην καριέρα του έπαιξε και σε Βέροια, Μακροχώρι, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Αγκαθιάς, Αιγάλεω, Πανηλειακό, Καβάλα, Αετό Σκύδρας, Νέα Ιωνία και Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Προποντίδας: «Άλλη μια σπουδαία προσθήκη για την ομάδα μας όπου με προσωπικές ενέργειες του προέδρου μας κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο ναι του ποδοσφαιριστή Dimitris Kafes όπου θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας για την επόμενη χρόνια!!! Το βιογραφικό του γνωστό σε όλους μας με συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες!! Καλή επιτυχία να του ευχηθούμε με υγεία και μια ακόμα παραγωγική χρονιά για τον ίδιο όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε!!».

Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να ενταχθεί στην ομάδα του Μαρμαρά και ο Βούλγαρης και να αποτελέσουν ισχυρό επιθετικό δίδυμο στην νεοφώτιστη ομάδα. 

Να σημειώσουμε οτι βασικός χορηγός της ομάδας είναι η επιχείρηση του Παντελή Καφέ που δραστηριοποιείται στον Μαρμαρά. 

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Διοργάνωση Αναπτυξιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-10 & Κ-8 στη Βέροια

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) και τον Δήμο Βέροιας, διοργανώνει Αναπτυξιακό

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]