Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ημαθίας
[ditty id=231425 category="h-thesh-tou-laou"]

Ο Θωμάς Καραγιάννης σε διεθνές τουρνουά πινγκ πονγκ ΑμεΑ στη Βουλγαρία

Για την πρώτη τους διεθνή συμμετοχή αναχώρησαν για τη Βάρνα της Βουλγαρίας, ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης και ο προπονητής του, ώστε να συμμετέχουν στο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ «Varna Seagul Cup 2017». Η πρόσκληση έγινε από τη διοργανώτρια ομάδα Nikea Para Sports Club και μετά από τη σύμφωνη γνώμη του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Πολίτση και την άδεια της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, μαζί με άλλους 2 φερέλπιδες αθλητές από τα σωματεία ΑμεΑ Τριπτόλεμος Αθήνας και Φίλιππος Θεσσαλονίκης.

Για τον Βεροιώτη αθλητή, αλλά και τον προπονητή του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, θα είναι η πρώτη τους αποστολή στο εξωτερικό και έρχεται ως επιβράβευση της αγωνιστικής ανόδου τόσο του ίδιου του αθλητή (για δεύτερη χρονιά στον Εθνικό Σχεδιασμό), όσο και του προπονητή για τις επιτυχίες όλης της ομάδος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2016 & 2017.

Να θυμίσουμε ότι Καραγιάννης Θωμάς έχει αναδειχθεί 4 φορές τρίτος Πανελληνιονίκης στο Ατομικό Κατ. 6 (2012-13-15-17) και δύο φορές τρίτος Πανελληνιονίκης (2016-17) στο Ομαδικό. Στο Τουρνουά της Βάρνας θα συμμετέχουν αθλητές από τις Βαλκανικές χώρες και την Ανατολική Ευρώπη κυρίως και θα αγωνιστούν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά, η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους:

1. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, Προπονητής-Αρχηγός Αποστολής

2. Μπαγκτασαριάν Βαρβάρα, Προπονήτρια

3. Δρακωνάκη Ειρήνη, Αθλήτρια (TT6) – Φίλιππος Θεσσαλονίκης

4. Μαύρης Ελευθέριος, Αθλητής (ΤΤ6) – Τριπτόλεμος Αθηνών (Αρχηγός Εθνικής Ομάδας)

5. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης, Αθλητής (ΤΤ6), Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας

Κοινοποίηση της ανάρτησης:

Σχετικές αναρτήσεις

Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ: Συγχαρητήρια στους Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη απονομή της Μαύρης Ζώνης 1ου Dan Jiu Jitsu

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΙΟΣ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές Αλέξανδρο Σαπουντζή και Αθανάσιο Καραγεώργο για την επίσημη

Διαβάστε περισσότερα »

Παλαιμάχοι Βέροιας: Το ευχαριστήριο για τα Τρίκαλα, το “μπράβο” στον Παπανώτα και οι ευχές σε Μαραγκό – Βεργώνη

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια εκφράζει τις ευχαριστίες του για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων,

Διαβάστε περισσότερα »

Ιστορικό

[pmpro_login redirect="/account/"]